Voedingsadvies

Voedingsadvies met Metabolic Balance

Gezonder leven en afvallen op basis van een persoonlijke aanpak

Wie kan niet enkele afslankprogramma’s of afslankproducten opnoemen? Meer dan 40% van alle Nederlanders heeft last van overgewicht en het worden er steeds meer. Zwaarlijvigheid vormt ook een component van het metabolisch syndroom, dat omschreven wordt als een geheel van medische omstandigheden die ertoe leiden dat mensen aan een aanzienlijk groter risico van hart- en vaatziektes worden blootgesteld. Vaak gaat het mis omdat de voeding niet goed is, wij eten ons letterlijk ziek. Veel mensen hebben al heel wat aan diëten, pilletjes en drankjes uitgeprobeerd. Meestal tevergeefs. Om het wel te laten aanslaan moeten wij terug naar de oorsprong. Gewoon een natuurlijke voeding die bij ons past.

Metabolic Balance® is een stofwisselingsprogramma ter verbetering van de gezondheid en gewichtsregulatie

Metabolic Balance® is door een team van artsen en voedingswetenschappers ontwikkeld. Belangrijk is niet hoeveel je eet maar wat je eet. Mensen die niet kunnen afvallen of aankomen eten vaak niet dat wat hun lichaam nodig heeft. Dit is het uitgangspunt van Metabolic Balance®. Ons lichaam heeft de juiste voeding nodig voor een optimale stofwisseling.

Metabolic Balance® – omdat geen mens hetzelfde is!

Met een op uw persoonlijke situatie ontwikkelt en afgestemd voedingsplan begeleiden wij u naar een gezond en uitgebalanceerd nieuw voedingspatroon. Daardoor kunt u uw algemene gezondheid en vitaliteit verbeteren. Dat kan betekenen dat u bij ondergewicht aankomt of bij overgewicht afvalt. Uw lichaam komt door de juiste voeding gewoon weer in balans. Metabolic Balance® ondersteunt u bij problemen o.a. met de suiker- en vetstofwisseling, metabool syndroom, gewichtsproblemen bij onder- of overgewicht, hormoonstoornissen, overgangsklachten, hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, migraine, reumatische aandoeningen, lever en galklachten, nier en blaasproblemen, spijsverteringsklachten, vermoeidheid, allergieën, huidproblemen.

Metabolic Balance® helpt mee om stofwisselingsziektes te voorkomen en verbetert de vitaliteit en energie. U voelt zich gewoon weer beter.

Metabolic Balance® is geen wondermiddel maar pakt de problemen bij de wortel aan: de verbetering van uw stofwisseling door het bij u passend individueel voedingsplan.

Opmerking: Het Metabolic Balance® stofwisselingsprogramma mag nóóit het bezoek aan uw arts vervangen, met name bij aanhoudende klachten, en moet niet zonder vakkundige begeleiding worden gedaan.

Neem voor meer informatie contact op met Marij »