Over Marij Camps

Wie ben ik?

Mijn naam is Marij Camps, ik ben getrouwd en heb twee volwassen dochters. Ik heb sinds 2005 een praktijk voor klassieke homeopathie in Oirlo een klein dorpje in de nabijheid van Venray. Na de middelbare school heb ik de studie Voeding voor de Mens aan de Landbouwuniversiteit in Wageningen gevolgd en ben ik gaan werken in de reguliere (preventieve) zorg in diverse beleidsfuncties en epidemiologisch onderzoek. Ik had ernstige RSI-klachten en er kwamen allerlei mensen op mijn pad, die mij daar enorm bij geholpen hebben.  In die tijd was ik voor mezelf op zoek naar een meer integrale aanpak bij ziekte en kwam min of meer toevallig in aanraking met de klassieke homeopathie.

Ik ben toen gestart met de 5 jarige opleiding voor klassiek homeopaat in Eindhoven. De homeopathie laat me sinds die tijd niet meer los. Aansluitend heb ik de 3-jarige internationale opleiding van Vithoulkas gevolgd. In mijn drang om betere resultaten te halen kwam ik in 2016 in aanraking met Predictive Homeopathie dat opgericht is door dr. Vijayakar uit India. Zijn aanpak en resultaten bij zware pathologie zijn indrukwekkend en goed onderbouwd. Ik streef er dan ook naar om deze aanpak in de praktijk toe te passen.

Homeopathische behandeling gaat niet altijd over rozen, soms gaat het snel en andere keren duurt het langer, maar ik ben een echte doorzetter en zal samen met jou zoeken naar de juiste homeopathische aanpak. 

Meer weten? Neem gerust contact met mij op »